Többszólamúság és inkluzív nevelés - Schiffer, Csilla (Iskolakultúra, 2015)
Az utóbbi években az integráció mellett a tőle szemléletben eltérő inklúzió fogalma is egyre szélesebb körben terjed, egyre több gyógypedagógiai és pedagógiai szakkönyv jelenik meg erre a fogalomra utaló címmel. A komáromi Selye János Egyetem is csatlakozott ehhez az irányvonalhoz – mondhatnám pedagógiai mozgalomhoz – azzal, hogy 2013-ban kiadta Strédl Terézia Inkluzív pedagógia avagy a gyógypedagógiáról másképp című könyvét.