Felsőoktatási szakpolitikák tervezése és implementációja longitudinális, komparatív és kauzális perspektívában - Horváth, László (Iskolakultúra, 2015)
Recenziómban a Musselin és Teixeira szerkesztésében megjelent Reforming Higher Education című kötetet mutatom be, amely a felsőoktatási reformokkal foglalkozik a közpolitikai tervezés és az implementáció oldaláról. A kötet három alkalmazott nézőpontja (longitudinális, komparatív és kauzális), az összes tanulmányon átívelő elemek koherenciája (új közmenedzsment, neoliberálisirányzat), valamint interdiszciplináris szemlélete miatt tarthat számot a szélesebb nyilvánosság érdeklődésére.