Ez is tehetséggondozás! - Arató, Ferenc; Balogh, László; Bodnár, Gabriella; Gyarmathy, Éva; Péter-Szarka, Szilvia; Vass, Vilmos (Iskolakultúra, 2014)
A cikk a 2013. október 19-én megrendezett a MATEHETSZ és az OFOE által közösen szervezett Ez is tehetséggondozás! Elmélet és módszerek című konferencián megrendezett kerekasztal beszélgetés által inspirált gondolatokat tartalmazza a tehetséggondozás alapvető kérdéseivel kapcsolatban