Hazai keresztény válaszok az ökológiai válságra - Kamarás, István (Iskolakultúra, 2013)
Habár hazánkban a nem keresztény vallások képviselői létszámukban nem túl jelentős hányadát teszik ki a vallásos lakosságnak, ám hatásuk - éppen témánk szempontjából — ennél jelentősebb; elég csak krisnások Somogyvámos melletti ökofalujára gondolni. Számolni kell tehát azzal, hogy a hazai keresztény válaszokat kisebb-nagyobb mértékben befolyásolhatják a hazai nem-keresztény válaszok.