Tallózás a neveléstudomány új kutatási eredményei között - Torgyik, Judit (Iskolakultúra, 2013)
A Debrecenben 1999-ben elindított, kétévente megrendezésre kerülő, Kiss Árpád szellemiségét hordozó emlékkonferencia immár visszatérő, rangos rendezvénye a hazai neveléstudományi, szakmai közéletnek. A konferencia 2011-ben az Interdiszciplináris pedagógia és a felsőoktatás alakváltozásai címet viselte, ezzel is kifejezve befogadó, az adott tudományterületen túlmutató jellegét, és egyúttal utalva környezetünk, valamint a képzés folyamatos változásaira, továbbá a társadalmi folyamatok által kikényszerített alkalmazkodás igényére.