Geo-információk a kvalitatív pedagógiai vizsgálatokban - Sántha, Kálmán (Iskolakultúra, 2012)
A tanulmány a multikódolt adatok (szöveg, kép, audio- és videoadat) kvalitatív elemzésére alkalmas modern szoftverek világába kalauzol. Rámutat a Geographic Information System™, a Google Earth™, a geo-referenciák kvalitatív adatelemzésben betöltött szerepére, így kiemeli a téri és a társadalmi információk ötvözésének lehetőségét is. Továbbá az ATLAS.ti™, a MAXQDA™ és az NVivo™ kvalitatív adatelemzésre alkalmas szoftverek esetén vázolja a geo-referenciák alkalmazhatóságában rejlő módszertani és logikai különbségeket.