A Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása című projektről - Bognárné Kocsis, Judit (Iskolakultúra, 2011)
A TÁMOP – 4.1.2-08/1/B-2009-0007 Pedagógusképzést segítő szolgáltató- és kutatóhálózatok kialakítása című projekt 2010. március 1-jén indult, és 2011. augusztus 31-én fejeződött be. A projektgazda a Pannon Egyetem, megvalósító konzorciumi partnerei a Dunaújvárosi Főiskola és a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola voltak. Az elnyert támogatás összegéből, mintegy 110 144 320 Ft-ból tizennégy témát valósítottunk meg. A témák közül kilencet a Pannon Egyetem, négyet a Dunaújvárosi Főiskola, egyet a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola gondozott.