Fiatal Kutatók Színrelépése: tehetséggondozó műhelyek a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karán [melléklet] - Kaiser, Tamás (Iskolakultúra, 2010)
A Pannon Egyetemen (PE) folyó tehetséggondozó munka hosszú múltra tekint vissza. Az egyetem 5 karát, a Gazdaságtudományi Kart, a Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kart, a Mérnöki Kart, a Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kart és a Műszaki Informatikai Kart a kari Tudományos Diákköri Tanács (TDT) elnökei képviselik a tudományos diáktanács legfőbb tanácskozó szervében, az Egyetemi Tudományos Diákköri Tanácsban. A PE Tudományos Diákkörének (TDK) honlapján 1998-tól megtalálhatók az Intézményi Diákköri Konferenciák archivált anyagai és eredményei.