Gyűjtők és gyűjtemények - Rózsa, Mária (Iskolakultúra, 2010)
A Nemzeti Könyvtár történetéről még mindig lehet új, eddig soha nem publikált adatokat közzétenni. Erről tanúskodik a Kossuth Kiadó és az Országos Széchényi Könyvtár közös kiadásában nemrég megjelentetett, Boka László és Ferenczyné Wendelin Lídia által szerkesztett, Hapák László kitűnő fotóival gazdagon illusztrált, reprezentatív kötet.