Budaörsi pedagógusok a cigányságról - Bogdán, Péter (Iskolakultúra, 2010)
Budaörsi pedagógusok a cigányságról. „A Budaörsi Roma Önkormányzat tanár- és gyerektovábbképzése a toleranciáért” című program záródolgozatai címmel jelent meg egy olyan romológiai kötet a 2000-es évek közepén, amely nem került kereskedelmi forgalomba, nem vásárolható meg, s amely a pedagógus szakma képviselői és annak kutatói előtt nagyobbik részben ismeretlenül hever egy szekrényben meglapulva, miközben – igényességét és színvonalát tekintve – már réges-régen oktatási segédeszköznek kellene lennie a felsőoktatás pedagógusképzésében.