Egy történet, amely nem felejtődhet el : egy korai Gion-elbeszélés értelmezése - Árpás, Károly (Iskolakultúra, 2008)
Ma már kevés Giont ismerő, Giont szerető olvasó mondhatja el: ismerem a mert reggel visszaindulok Hispániába című korai elbeszélést. A mű ugyanis csak folyóiratban jelent meg (Gion, 1965), s az Új Symposion minden száma a magángyűjtőkön kívül legfeljebb az Országos Széchényi Könyvtár raktárában található meg egyedül az országban.