ÁMK – Ki kicsoda? : egy innováció eseményei és szereplői (1966-2006) - Áment, Erzsébet (Iskolakultúra, 2008)
Érdeklődéssel és várakozással vettem kezembe a vidám, színes címlapfotóval készült, Jeney Lajos főszerkesztésében megjelent ÁMK – Ki Kicsoda? című kötetet, melynek alcíme is sokat ígér: Egy innováció eseményei és szereplői (1966–2006). A bevezető szavak sora nem közhely: tényleg érdekelt a téma, hiszen a könyv olvasása közben kiderült, hogy – bár ez annak idején nem tudatosult – én is alapító ÁMK-igazgató voltam annak idején, pontosabban 1981-től 1988-ig Madocsán