"Szép új világ" – azaz mire is való az iskola? - Mihály, Ottó (Iskolakultúra, 2008)
Mi is tulajdonképpen az iskola, és mire való? Ha megfogalmazom e kérdést, akkor nyilván kétségeim vannak: most mire akarják az iskolát használni. Miket mondanak erről? Mire való?