Földanya tiszteletére : környezeti nevelési program a Föld Napjára - Fűzné Kószó, Mária (Iskolakultúra, 2007)
A Föld Napjára projekt módszerrel készítjük fel az algyői általános iskola 7. osztályos tanulóit, akik szerepjátékot mutatnak be.