Angol nyelvtanárok a doktori képzésben - Soproni, Zsuzsanna (Iskolakultúra, 2007)
Doktori tanulmányokat folytató angol nyelvtanárokat és tanárképzési szakembereket kérdeztünk arról, miben látják doktori tanulmányaik értékét, hogyan tudják az elsajátított ismereteket hasznosítani és mennyiben járul hozzá a képzés szakmai fejlődésükhöz.