A ViVe modell - Munkácsy, Katalin (Iskolakultúra, 2007)
Az összevont tanulócsoportos oktatás ma Magyarországon kevés gyereket, csak az összes tanuló 2–3 százalékát érinti, azonban számukra legtöbbször ez az egyetlen lehetőség arra, hogy családjukban élve járhassanak iskolába. Ebben az írásban az összevont tanulócsoportos kisiskolák alsó tagozatos tanítói számára szervezett informatikai tanfolyamok néhány tapasztalatáról számolunk be.