Online tanulóközösségek - Fejes, József Balázs (Iskolakultúra, 2007)
Az információs-kommunikációs technológia terjedésével a kibertér a tanulás egyre gyakoribb színterévé válik, új jelenségekkel bővítve az oktatás fogalomtárát. Írásunkban egy új fogalom felbukkanását, formálódását járjuk körül.