Fogalmi váltás – szemléletváltás - Tóth, Zoltán (Iskolakultúra, 2007)
A Fogalmi fejlődés és fogalmi váltás című kötet szerzője Korom Erzsébet, a „szegedi műhely” egyik mára már meghatározó egyénisége. Csaknem kétszáz oldalas könyvében arra vállalkozott, hogy bemutatja a tanulók fogalmi rendszerének vizsgálatával kapcsolatos nemzetközi és hazai eredményeket.