Patru în unu - Barta, Péter (Iskolakultúra, 2007)
A Román nyelvvizsga írásbeli feladatok című kötet az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központja (népszerű nevén: Rigó utca) B típusú (azaz írásbeli) vizsgájára és mindhárom szintre (alapfok, középfok és felsőfok) készít elő.