Kooperatív módszerek alkalmazása a felsőoktatásban - Pap-Szigeti, Róbert (Iskolakultúra, 2007)
Sikeres álláskereséshez, a munkahelyre való beilleszkedéshez nemcsak jó szakmai tudásra van szükség, hanem megfelelően fejlett szociális készségekre és motívumokra is, így hasznos lenne, ha a felsőoktatás új, ezeket fejlesztő oktatási módszereket tudna meghonosítani.