Beszámoló a IV. Pedagógiai Értékelési Konferenciáról - Fejes, József Balázs; Kasik, László; Kinyó, László (Iskolakultúra, 2006)
A szegedi Pedagógiai Értékelési Konferencia mára a pedagógiai értékeléssel foglalkozó hazai szakemberek éves konzultációs fórumává, szakmai találkozójává vált. A 2006. április 20–22-én, negyedik alkalommal megrendezett találkozón a nemzetközi tudományos konferenciák normáinak megfelelő objektív bírálati rendszer alapján elfogadott előadások, szimpóziumok és poszterek elsősorban a pedagógiai értékeléssel kapcsolatos kutatásokról, innovatív értékelési módszerekről, fejlesztő programokról és kísérletekről számoltak be.