A hasonlóságok rendszere Shakespeare drámáiban - Seress, Ákos (Iskolakultúra, 2006)
E tanulmány egyes Shakespeare-szereplők viszonyrendszerének újraolvasására tesz kísérletet Michel Foucault argumentációjának felhasználásával.