"Mégis új..." : a romantikus költészet modern retorikája Ady lírájában - Eisemann, György (Iskolakultúra, 2006)
Érdemes komolyan venni konferenciánk címének szövegköziségét, mely számomra azzal a kihívással jár, hogy – talán kissé váratlanul – megkíséreljek érdemben válaszolni a feltett kérdésre.