Sokfunkciós angol egynyelvű szótár haladóknak, számítógépre - Szöllősy, Éva (Iskolakultúra, 2006)
A LONGMAN Dictionary of Contemporary English 4. kiadásának 2005. évi, 2 CD-vel együtt kapható változata a tradíciót megőrizve nemcsak az angol szavak-kifejezések-szövegek megértetését tekinti céljának, hanem helyes angol szövegek előállításának hatékony támogatását is.