Programértékelés : végzettek a kibocsátó intézmény angoltanár-képzéséről - Bankó, Marietta (Iskolakultúra, 2006)
Kutatásunkkal – szakmaiéletút-alakulást vizsgáló felmérésünk részeként – azt vizsgáltuk, hogy a Veszprémi Egyetem Tanárképző Karán 2001 júniusában nappali tagozaton angol nyelv és irodalom szakos középiskolai tanárként végzettek szakmai élete miképpen alakult a végzés óta