Kosztolányi és József Attila - Bodrogi, Csongor (Iskolakultúra, 2006)
Kosztolányi Dezső és József Attila költészetének kölcsönhatásait vizsgálva az irodalomtörténet-írás alapvető jellegzetességeiről és nehézségeiről is elgondolkodhatunk.