Hogyan segítheti a nyelvtanár a szorongó nyelvtanulókat? Gyakorlati pszichológia nyelvtanároknak - Tóth, Zsuzsa (Iskolakultúra, 2025)
Neil Curry & Kate Maher (2024, szerk.). Psychology-Based Activities for Supporting Anxious Language Learners. Creating Calm and Confident Foreign Language Speakers. London, UK: Bloomsbury Publishing.