Jók leszünk? Hogyan formál a formálásról szólás a köztudatban? Mészáros György: „Jók leszünk!” – Hogyan formál társadalmi lénnyé az iskola? Összehasonlító kritikai etnográfia mindenkinek - Mátó, Áron (Iskolakultúra, 2025)
Mészáros, Gy. (2024). „Jók leszünk!” – Hogyan formál társadalmi lénnyé az iskola? Összehasonlító kritikai etnográfia mindenkinek. ELTE Eötvös Kiadó.