Egy tudományos életmű tiszteletére: Pusztai Gabriella, Engler Ágnes, Hrabéczy Anett, Bencze Ádám: Mesterség és intelligencia az oktatáskutatásban - Peres, István Péter (Iskolakultúra, 2025)
Pusztai, G., Engler, Á., Hrabéczy, A. & Bencze, Á. (2024). Mesterség és intelligencia az oktatáskutatásban. CHERD-Hungary.