Kolb tapasztalati tanulás modellje egy mai borsodi tanár nézőpontjából: Kolb, D. A.: Experiential Learning: Experience as the Source of Learning and Development - Borsodi, István (Iskolakultúra, 2024)
Szerző David A. Kolb Cim: A tapasztalati tanulás: A tapasztalat mint a tanulás és fejlődés forrása. Kiadó: Pearson Education (Us) Kötés: Kemény kötésű kiadás éve: 2015 Oldalak száma: 416 Nyelv: Angol