Kirekesztés és befogadás. A fogyatékosság társadalmi megítélése a középkorban.: Berzsenyi Emese: Bűnös vagy ártatlan? – Az európai középkor fogyatékosságtörténete - Török, Emőke (Iskolakultúra, 2024)
Berzsenyi Emese (2024). Bűnös vagy ártatlan? – Az európai középkor fogyatékosságtörténete. Eötvös József Kiadó.