A megújult szociálpszichológiáról: Attitűd, érték, nézet régi-új megvilágításban: Hunyady György: Oktatás és szociálpszichológia – személyes áttekintés fél évszázadról - Réthy, Endréné (Iskolakultúra, 2024)
Hunyady, Gy. (2023). Oktatás és szociálpszichológia – személyes áttekintés fél évszázadról. Gondolat Kiadó.