A gyermekvédelmi szakellátásban élő fiatalok online kockázati kitettsége és digitális médiahasználatának jellemzői - Jakab, György; Németh, Szilvia; Patai, Rita; Timár, Borbála; Bethlenfalvy, Ádám (Iskolakultúra, 2022)
A jelen tanulmányban bemutatásra kerülő pilot-akciókutatás elem alapvető célja az, hogy megismerje a gyermekvédelmi szakellátás keretében szocializálódó fiatalok digitális médiahasználatát és az ehhez kapcsolódó kockázati kitettségét edukációs programok és egyéb beavatkozások adekvát fókuszainak kialakítása érdekében.