Hallgatói haladási utak és rizikófaktorai - helyzetkép a felsőoktatásról: Pusztai Gabriella & Szigeti Fruzsina: Előrehaladási és lemorzsolódási kockázat a felsőoktatásban - Szabó, Dóra (Iskolakultúra, 2021)
Az Oktatáskutatók könyvtára 11. tanulmánykötete az Előrehaladási és lemorzsolódási kockázat a felsőoktatásban címet viseli, a kötetet Pusztai Gabriella sorozatszerkesztő és Szigeti Fruzsina szerkesztette. A kutatási jelentés a Debreceni Egyetem Felsőoktatási Kutató és Fejlesztő Központ (CHERD-Hungary) által, az 123 847 számú projekt a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított támogatással, a K17 pályázati program finanszírozásában valósult meg. Pusztai Gabriella & Szigeti Fruzsina (2021). Előrehaladási és lemorzsolódási kockázat a felsőoktatásban. Debreceni Egyetem Felsőoktatási Kutató és Fejlesztő Központ.