4 X 20 esztendő „hősi magvetés”: Bengi László és mtsai (szerk.): Szenvedélyek, formák, vallomások – In honorem Szávai János – Írások Szávai János 80. születésnapjára - Lombár, Izabella (Iskolakultúra, 2021)
Bengi László, Gintli Tibor, Horváth Anna, Guillaume Métayer, Szávai Dorottya & Z. Varga Zoltán (2020, szerk.). Szenvedélyek, formák, vallomások – In honorem Szávai János – Írások Szávai János 80. születésnapjára. Kalligram Kiadó.