A tanulás tanulását befolyásoló tényezők: Habók Anita: A tanulás tanulása. A tanulás hatékonyságát befolyásoló tényezők - Magyar, Andrea; Szénási, Alíz (Iskolakultúra, 2021)
A tanulás tanulása témakörének értelmezése széleskörű. Habók Anita A tanulás tanulása. A tanulás hatékonyságát befolyásoló tényezők című könyve elsősorban a tanulás tanulását meghatározó faktorok feltárására és mérésére irányul.