Közelebb a természethez - Németh, Dóra (Iskolakultúra, 2018)
Az ELTE Kiadó gondozásában jelent meg 2018-ban Ollé János és Mike János szerkesztésében az Iskolakultúra és környezetpedagógia című kötet. A könyv a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Akadémiai Bizottság Pedagógiai Szakbizottságának 2017. évi Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozatán elhangzott előadásait teszi elérhetővé a nagyközönség számára tanulmányok formájában.