Új lehetőségek a matematikai képességek diagnosztizálásában - Vígh-Kiss, Erika Rozália (Iskolakultúra, 2015)
A magyar és angol nyelven is megjelent Tartalmi keretek a matematika diagnosztikus értékeléséhez című kötet szerzői arra vállalkoznak, hogy a legújabb kutatások alapján elméleti és gyakorlati segítséget nyújtsanak a matematikai képességek diagnosztikus online méréséhez.