A "papírgyárak" bezárásának rögös útja − lehet, hogy még nincs vége? - Hegedűs, Roland (Iskolakultúra, 2014)
A neves közgazdasági szakember, Polónyi István a felsőoktatás kutatásában nagy hangsúlyt fektet a gazdaságosságra és az innovációra. Tavaly, a Gondolat Kiadó gondozásában megjelent kötete is a felsőoktatást helyezi a vizsgálat középpontjába több szempont alapján, mint például a minőségi jellemzők, a gazdaságossági kritériumok vagy a finanszírozási problémák. Az elmúlt több, mint 20 év felsőoktatása áll a kötet középpontjában.