A tudatos fejlődés lehetséges útjai - Kovács, Zsuzsa (Iskolakultúra, 2014)
Közel tíz éve ismerkedünk az önszabályozott tanulás jelenségkörével D. Molnár Éva tanulmányain keresztül, de most végre könyv formájában is olvashatjuk izgalmas bevezetését a tudatos fejlődés birodalmába, azaz az önszabályozott tanulás szakirodalmának útvesztőibe. Szerencsére saját kutatási tapasztalatain keresztül biztos utakon, határozott irányítással vezet el bennünket a témáról kialakuló biztos tudásig.