Útjelzők - Kéri, Júlia (Iskolakultúra, 2012)
Az ünnepi kötet tisztelgés Forray R. Katalin előtt, akinek személye és munkássága is „útjelző”, iránymutató ma is, tanítványainak, kollégáinak és pályatársainak is.