A reflexív önmegtapasztalás mint a lélekhez vezető út - Czitán, Gabriella (Iskolakultúra, 2012)
Ehrenhard Skiera Reflexive Selbsterfahrung als Weg zur Seele (A reflexív öntapasztalás mint a lélekhez vezető út)* című könyve Németországban jelent meg idén a Klinkhardt Kiadó gondozásában. A könyv teljes mértékben hiánypótló és egyedülálló mű, hiszen ez az első olyan, a témával kapcsolatos munka, ahol az elmélet mellett párhuzamosan a gyakorlatba is betekintést nyerhet az olvasó.