"A médiaélményt nem elfedni, hanem felfedni kell!" : beszámoló A média hatása gyermekekre és fiatalokra címmel megrendezett VI. Nemzetközi Médiakonferenciáról (Balatonalmádi, 2011. szeptember 26-28.) - Herzog, Csilla (Iskolakultúra, 2012)
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (1) – a továbbiakban NGYSZ – és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság hatodik alkalommal rendezte meg azt a tanácskozást, melynek középpontjában a gyermekek, fiatalok és a média állt. A konferencián médiakutatók, médiaszabályozással foglalkozó szakemberek és médiatartalmak előállítói vitatták meg az új médiumokkal kapcsolatos aktuális tennivalókat.