Szövedékek - Trencsényi, László (Iskolakultúra, 2011)
„Engem személyesen is említett” – mondom, mint mikor Bruckner Szigfridet győzködik a Lázár Ervin-i mesetér (A Négyszögletű Kerek Erdő) lakói az emlékezetes költői verseny után arról, hogy a győztes Dömdödöm – aki csak annyit tud mondani, hogy „dömdödöm” – minden ellenkező látszat ellenére megérdemelten nyerte a vetélkedést. Miért is?