Az erdőpedagógiától a környezetpedagógiáig - Gróz, Andrea (Iskolakultúra, 2011)
A kötet szerzője, Kováts-Németh Mária a magyar neveléstudomány elméleti szakemberei által jól ismert és elismert kiváló nevelési szakember, az európai környezetpedagógia nemzetközi rangú képviselője. Erdő- és környezetpedagógiai munkásságát számos – több nyelvre lefordított – szakmai publikáción keresztül ismerhette meg a szakmai közvélemény.