A finn tanulók PISA-teljesítményméréseken elért eredményeinek diskurzusai - Gál, Attila (Iskolakultúra, 2011)
Tanulmányunkban bemutatjuk, hogy mely diskurzusok fedezhetők fel a finnországi tanulók PISA-méréseken nyújtott teljesítményéről szóló, neveléstudományi szaksajtóban megjelenő publikációk alapján.