Létezik-e dunai-identitás a divat terén? - Erdélyi, Tivadar (Iskolakultúra, 2011)
Reklámokkal túlzsúfolt hétköznapjainkban szinte lehetetlen kimaradni a divat és a márkák világából. Dolgozatomban arra keresem a választ, hogy vajon van-e összefüggés az egyén valamely személyiségfaktora (életévek, nemzetiségi hovatartozás, élethely stb.) és az eszményi dolgokhoz, személyekhez vagy a divathoz való viszonyulása között.