Minek nevezzelek? - Kállai, Gabriella (Iskolakultúra, 2010)
Nehéz dolog egy olyan kutatásról, kutatási beszámolóról ajánlót készíteni, melyet nem a kutatás eredeti tervezője vezetett és írt. És persze még nehezebb lehet egy ilyen kutatást vezetni, a kutatás eredményeit megírni. Jelen kötet megálmodása és a kutatás előkészítése a 2008-ban hirtelen elhunyt Liskó Ilona nevéhez fűződik, de a kutatás lebonyolítása, befejezése kollégáira, elsősorban Fehérvári Anikóra maradt.