Többismeretlenes egyenlet : hallgatói vélemények a prostitúció és emberkereskedelem kérdéseiről - Verőné Jámbor, Noémi (Iskolakultúra, 2010)
Jelen tanulmány Az intézményes nevelés és oktatás szerepe a prostitúció és emberkereskedelem megelőzésében című disszertációhoz kapcsolódó kutatás kiegészítő vizsgálatának tapasztalatait osztja meg az olvasóval. A bemutatásra kerülő vizsgálati eredmények pedagógia és szociális munkás főiskolai hallgatók prostitúcióval és emberkereskedelemmel kapcsolatos véleményét és ismereteit mutatja be. Az eredmények fontos információkkal szolgálnak a prostitúció és emberkereskedelem megelőzésének pedagógiai vonatkozásaival kapcsolatban.