Kis könyv a felelősségről - Rucska, Andrea (Iskolakultúra, 2010)
Egyre több és egyre durvább fiatalkorúak által elkövetett agresszív megnyilvánulásokról értesülhetünk a médiából. Ezzel a problémakörrel foglalkozik a budapesti Mérei Ferenc Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet által megjelentett tanulmánykötet.